Animación para aniversarios

Manel, el Mag per festes infantils

Mag per festes

En primer lloc i per començar,  s’ha de dir que en Manel,  el Mag per festes, és un showman que fa servir la màgia per crear espectacles còmics per nens i grans. Així doncs, i en consequència els seus espectàcles sempre agraden

Sempre està disponible i el podeu contractar per aniversaris, festes infantils, festes familiars, per casaments i per a tot tipus d’esdeveniments : espectacles de màgia per nens i adults. Espectacles infantils de màgia on ho passen bé els nens i els seus pares.

Així doncs no esperis, truca’l ja!! (a sota hi ha les dades)

Per saber més d’ell…  qui és en Manel el mag?
En manel és un Mag per festes  i el podem definir No com a un mag còmic o com un còmic que fa màgia.

Per què? Dons,  perquè les seves profundes arrels artístiques cultivades al teatre i la ràdio, juntament amb el seu caràcter, que fan que es confonguin aquests dos aspectes. En segon lloc perquè Els seus espectacles són un recull de «gags», acudits, situacions còmiques del tot inesperades i absurdes i màgia còmica.

Concluint, en Manel és un mag per festes amb  molta cura per tots els detalls, per petits que siguin, tant d’interpretació com de vestuari, música, llum o acció i així és en Manel
Acostumat a fer de presentador a molts i diversos gèneres d’espectacles, te una gran facilitat per improvisar tot i que ell mateix diu: «Tot ha de tenir el seu guió, no m’agrada la improvisació».

Aixi doncs…

CONTACTA con Manel en:
695.395.332 (Ref. Manel el Mag)

En primer lugar decir que Manel es un showman,  un mago para fiestas infantiles que usa la magia para crear espectáculos cómicos; de ahí su éxito con los niños y mayores

Siempre está disponible, así pues, se puede contratar para cumpleaños, fiestas infantiles, fiestas familiares, para bodas y para todo tipo de eventos: espectáculos de magia para niños y adultos. En consecuencia, en sus espectáculos infantiles de magia, lo pasan bien los niños y sus padres.

No esperes, Llámalo ya!!  (Abajo están los datos)

Pero … ¿quién es “Manel el Mag” el mago para fiestas?
Resumiendo, no sabemos si definir a “Manel el Mag” como un mago cómico o como un cómico que hace magia puesto que sus profundas raíces artísticas cultivadas en el teatro y la radio junto con su carácter hacen que se confundan estos dos aspectos.
En conclusión, sus espectáculos son una recopilación de “gags”, chistes, situaciones cómicas del todo inesperadas y absurdas y magia cómica.

Un mago para fiestas tiene mucho cuidado de todos los detalles, por pequeños que sean, tanto de interpretación como de vestuario, música, luz o acción y Manel es así

Acostumbrado a hacer de presentador a muchos y diversos géneros de espectáculos, tiene una gran facilidad para improvisar, aunque él mismo dice: “Todo debe tener su guion, no me gusta la improvisación”.

Así pues, concluyendo, no te lo pierdas y contrátalo para tu fiesta

CONTACTA con Manel en:
695 395 332  (Ref. Manel el Mag)